parallax background

Системи за Рециклиране на автомивки
продажба Кало-Масло уловители

FREYLIT Рециклиращи системи за автомивки

Маслен сепаратор
Кало-масло уловител съгласно Европейски стандарт EN 858

Приложими в:
Рафинерии и петролни бази, Пристанища и депа за горива, Петролни и газови обекти, Производства, Електроцентрали, Бензиностанции, Сервизи, Паркинги, Гаражи, Летища

Рециклиращи системи

Приложими в:
Автомивки за леки коли, камиони, автобуси, влакове и пр.

Маслен сепаратор за тежки индустрии

Приложими в:
Петролни и газови полета; Рафинерии и Химически обекти; Петролни терминали и хъбове; Електро централи; Летища и пристанища
FREYLIT Рециклиращи системи за автомивки

Маслен сепаратор (Кало-масло уловител)

Freylit произвежда различни видове кало-маслоуловители, които се използват в работилници, гаражи, летища, електро централи и др.

Те са проектирани да отговарят на всички европейски и международни стандарти за качество, един от които е European norm EN858. Freylit продава успешно в 34 страни по света.

Дебитът на кало-маслоловителите на Freylit е от 2 л/сек до 2000 л/сек. Кало-маслоловителите са направени от висококачествени материали, които осигуряват високо ниво на експлоатация на продукта и дълъг живот.

В сърцето на кало-маслоловителя се намират полипропиленови коалесцентни пластини, проектирани от Freylit, които намаляват нивото на отпадните маслени частици до 5ppm.

Полипропиленовите пластини на Freylit имат гаранция 10 години.Няма нужда от смяна на пластините както е при някои други производители на кало-маслоловители. Пластините се измиват с вода с високо налягане и се монтират обратно.
Freylit предлага кало-маслоловители с резервоари направени от бетон,стомана или полипропилен. Алтернативно може да доставим инсталационни комплекти, които съдържат необходимите компоненти за резервоара и клиента ги използва за вече съществуващ резервоар или нов. Към инсталационния комплект са прикрепени и всички планове на системата за по лесно опериране.
FREYLIT Рециклиращи системи за автомивки

Рециклиращи системи

Водорециклиращи системи

за всички видове автомивки и машини с високо налягане. За приложение на обекти за миене на: автомобили, камиони, автобуси, вагони, самолети и т.н.
• 90% икономия на водата с рециклиращи системи Freylit
• Дебитът на водата е между 30 и 600 литра/минута (8-160 PGM)

Минимален разход за експлоатация
• Поддръжка на системата само за 10 мин. два пъти в годината
• Без консумативи ( химикали, филтри и др.)
• Приспособяване на рециклиращите системи към вече съществуващи автомивки

НAПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
FREYLIT Рециклиращи системи за автомивки

Кало-масло уловители за индустриални цели

Freylit проектира и произвежда широка гама от размери на кало-маслоловители за петролни и газови корпорации, инженерингови компании и клиенти в индустрията, които използват пластинчатите кало-маслоловители на Freylit за третиране на замърсената с масло технологична вода на петролни полета, рафинерии, стоманени заводи, електрически централи, морски терминали и др. Freylit е доставчик на обекти в Европа, Азия, Америка и Средния Изток.

Тайната на успеха на Freylit в световен мащаб е базирана на иновативния дизайн, качественото производство и бързината на обслужване нуждите на клиента. Компанията се стреми да предлага най-ефективното решение за премахване на масло от технологичните води при възможно най-ниска цена.

Степента на дебит на кало-маслоловителите на Freylit варират от 10 куб.м./час до 4000куб.м/час. Сърцевината на нашите кало-маслоловители са полипропиленовите коалесцентни пластини, разработени от Freylit, които намаляват отпадъчното маслено съдържание до желаните нива. Сепараторите са направени от дълготраен материал като по този начин се осигурява високото качество на работа за продължителен период от време.
За големи проекти Freylit доставя индустриални кало-маслоловители в резервоари от стомана, полипропилен или неръждаема стомана. Алтернативно, доставяме само елементите на кало-маслоловителя, а клиентът доставя локално необходимите резервоари и ги монтира на обекта, или инсталира масления сепаратор в съществуваща шахта. Freylit предоставя също така и инженерингови проекти и упътвания за лесна инсталация и работа с продуктите.
Български
Call Now Button

Изпратете вашето запитване