parallax background

UPS Системи Powertronix
аварийно захранване

POWERTRONIX UPS Системи

е италиански производител на UPS системи за резервно захранване от няколко десетилетия. Компанията работи в повече от 30 страни по света, а UPS – ите й са символ на високо качество и надеждност.

Основната сила зад успеха на компанията е екипът от инженери, специалисти, търговци и административен персонал, които влагат в работата си ежедневно своите идеи, страст, професионализъм и визия за бъдещето.

Благодарение на екипа си, Powertronix предоставя на клиентите си по света широка гама от решения, изключително високо качество на продукта и сервиз и обслужване при всякакво запитване и необходимост от съдействие.
UPS Аварийно захранване
Системите на компанията следват желанието на екипа за баланс между изискванията за дизайна и нуждите на клиента, което се превръща в постоянен стремеж към иновативност и гъвкавост на предлаганите решения!

На разположение за бърз и оптимален отговор на множеството поръчки е ефективна складова и логистична система, както и пълна наличност на оригинални части.

От съществено значение за използването и имплементиране на даден продукт е качествената подготовка и know – how за работа с продукта. Powertronix предоставя обучение за правилната експлоатация и поддръжка на UPS съоръженията, за да може клиентът да се възползва максимално от тяхното приложение.
POWERTRONIX UPS Аварийно захранване

Alcor (10-40kVA)

Mizar и Alcor са Powertronix ups модели от последен вид, използващ технология on-line double conversion. Изолира товара срещу изчерпване и всякакви други прекъсвания на захранването. Този многофункционален ups може да се използва като трифазен, монофазен, както и с три фази на вход и една фаза на изход.

Най-модерните характеристики са токоизправителя и инвертора с високо честотно превклюване igbt, което позволява много нисък входен thd ( < 3%) както и фактор на мощността 1.

Благодарение на дизайна си UPS-ите имат висока ефективност при малки размери, сравнени с този обхват мощности. Паралелната резервираност е до 8 съоръжения. Адаптивни и различни, Mizar и Alcor са достъпни в пет вида мощности между 10 kva и 40 kva, както и с различни настройки, в зависимост от необходимият входящ и изходящ волтаж и честота.

НAПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Приложение в:
 • МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ
 • КОМПЮТЪРНИ ЦЕНТРОВЕ И СЪРВЪРНИ ПРОСТРАНСТВА ПРЕДАВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
 • ТЕХНИЧЕСКИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ОФИСИ
 • ЛАБОРАТОРИИ
 • БАНКИ
 • ПРОИЗВОДСТВА
POWERTRONIX UPS Аварийно захранване

Серия ANTARES

ANTARES
1-3 kVA

Серията включва:
Двойно преобразуване с PFC, Пълен дигитален контрол (DSP), Фактор на мощността 0.8, Режим на съхранение на мощността, Широк обхват при вход, Автоматичен тест при старт, Защита при грешки, Bypass режим, Засичане на смяна на фази, Батерии съгласно мощността, Зареждане на батерии по степени, RS232 порт

* Допълнителен вход за: USB / SNMP / RelayНAПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ANTARES
6-10 kVA

Серията включва:
Двойно преобразуване, On Line без спиране, PFC секция за вход, Пълен дигитален контрол (DSP), Фактор на мощността 0.9, Вход THD <5%, Режим на съхранение на мощността (ECO), Динамичен контрол на батерията, Широк входен обхват на волтажа, Широк входен честотен обхват, Автоматичен тест при старт, 50 и повече стойности LCD, Защита на инверторен волтаж, Bypass режим, Студен стартНAПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
POWERTRONIX UPS Аварийно захранване

Auriga M (6-200kVA)

AURIGA-M модулен UPS е непрекъсваемо захранване с възможност за настройки в различни конфигурации и технология за двойно преобразуване. Обхватът на мощността е между 4 kVA и 200 kVA, предлагащ възможно най-добрата комбинация от гъвкавост, надеждност и характеристики. Паралелната конфигурация N+X на AURIGA-M сериите е базирана на модулен дизайн, който позволява да се постигне добра съвместимост между мощност и резервираност. Това решение е създадено, за да се постигне максимална защита при критични товари в Центрове за данни и други професионални направления. Стандартните шкафове могат да съберат до 10 модула с обща мощност 200 kVA. Където товарът е в рамките на изисканите лимити, модулите по единично могат да бъдат сменяни и премествани без прекъсване на работата на съоръжението.

Приложение в:

 • DATA ЦЕНТРОВЕ
 • ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННИ КОМПАНИИ
 • РАДИО И ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРЕДАВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
 • БАНКИ
POWERTRONIX UPS Аварийно захранване

Auriga (60-100kVA)

Auriga е новата серия на Powertronix с on-line двойно преобразуване. UPS съоръженията са в 3 основни гами на мощността: 60, 80 и 100 kVA и осигуряват максимална защита на мощността при широк кръг от приложения.

Токоизправителят и инверторът са с високо честотно превклюване igbt, което позволява много нисък входен thd ( < 3%) както и фактор на мощността 1.. До 8 бр. съоръжения могат да бъдат свързани в паралелна работа, с цел да се увеличи токоснабдяването, заедно с увеличаване осигуреността на захранване в по-критични ситуации.

Едно от най-важните предимства на серията е IGH АДАПТИВНОСТТА: Auriga може да бъде конфигурирана с различни настройки

съгласно необходимите входящо и изходящо напрежение и честота. AURIGA може да бъде адаптирана към всички изисквания с широк избор на типове и автономии. Допълнителни шкафове за батерии позволяват времето на работа да бъде увеличено с няколко часа.

НAПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Приложение в:

 • МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ
 • IT NETWORKS
 • ФИРМЕНИ СЪРВЪРНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЯ
 • ИНДУСТРИАЛНИ ПРОЦЕСИ
POWERTRONIX UPS Аварийно захранване

Auriga HP (120-200kVA)

Auriga HP е новата серия на Powertronix с on-line двойно преобразуване. UPS съоръженията са в 3 основни гами на мощността: 120, 160 и 200 kVA и осигуряват максимална защита на мощността при широк кръг от приложения.

Токоизправителят и инверторът са с високо честотно превклюване igbt, което позволява много нисък входен thd (<3%) както и фактор на мощността 1.До 8 бр. съоръжения могат да бъдат свързани в паралелна работа, с цел да се увеличи токоснабдяването, заедно с увеличаване осигуреността на захранване в по-критични ситуации.

Едно от най-важните предимства на серията е IGH АДАПТИВНОСТТА: Auriga може да бъде конфигурирана с различни настройки, съгласно необходимите входящо и изходящо напрежение и честота. AURIGA може да бъде адаптирана към всички изисквания с широк избор на типове и автономии. Допълнителни шкафове за батерии позволяват времето на работа да бъде увеличено с няколко часа.

Приложение в:

 • МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТРОВЕ
 • IT NETWORKS
 • ФИРМЕНИ СЪРВЪРНИ ПОМЕЩЕНИЯ
 • ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЯ
 • ИНДУСТРИАЛНИ ПРОЦЕСИ
Български
Call Now Button

Изпратете вашето запитване